Een manuscript insturen

Boektriomf is er op gericht u zo goed mogelijk van dienst te zijn als schrijversgroep. Zou u ook graag een boek schrijven maar zoekt u hulp hierbij?  Dan vindt u hier uw Ghostwriter. In overleg kunnen we prijs en verhaal op elkaar afstemmen.

Wilt u een manuscript inleveren maar u kent niet de wegen? Manuscript inleveren: heezi039@kpnmail.nl  of  b.b.meijer@kpnmail.nl

Wil jij ook publiceren bij Boektriomf? Stuur dan je manuscript ter beoordeling naar ons op. Manuscripten kunnen per e-mail als Word document aangeleverd worden.

Het is in principe afdoende om een samenvatting van uw verhaal op papier te zetten en ongeveer de eerste veertig pagina's van je boek toe te sturen. Daarna nodigen we je uit voor verder overleg.

Wij helpen met corrigeren, redigeren van uw manuscript. Fouten bevorderen je kansen natuurlijk niet.

Voorzie je inzending van een begeleidende brief, waarin je behalve over het boek iets vertelt over jezelf en je schrijfervaring.  Reken op een aantal weken voor je een reactie ontvangt. Over de beoordeling nemen wij contact met je op.

Je kunt je synopsis en manuscript, samen met wat informatie over jezelf, en opsturen naar b.b.meijer@kpnmail.nl

Vergeet niet uw naam, adres en woonplaats. Wij sturen een bevestiging van ontvangst.

Wat kunt verwachten:

Promotie

Boektriomf wendt haar contacten aan om te zorgen dat uw boek bij de juiste doelgroep onder de aandacht wordt gebracht. Samen maken we een promotieplan.

Bijdrage

Voor alles wat we doen om het boek persklaar te maken zijn natuurlijk kosten verbonden. De bijdrage die wij vragen bedraagt € 850,-- Incl. Btw.

U krijgt 1 proef-exemplaren. 

Uw boek wordt aangemeld bij Centraal Boekhuis, bij groothandels als managementboek. Doelgroepen gerichte distributeurs, bij internetboekhandels als Bol, Ako en Bruna. Tevens sturen we een exemplaar naar de Koninklijke Bibliothek en de Nederlandse Bibliotheekdienst Biblion. Uw boek is in elke boekhandel van Nederland en Belgie te koop.

Wij bieden uw boek ook te koop aan in onze eigen webwinkel. 

 Boek-shop

Neem een kijkje in onze boeken webshop boektriomf en als er vragen of opmerkingen zijn, neem gerust contact op. Wij staan in dienst van de lezer. 

Ook waarderen wij het als u een recensie schrijft wanneer u een boek van ons heeft gelezen.  

We hopen u snel terug te zien! 

Inleveren maunuscript: b.b.meijer@kpnmail.nl

Contact:                        b.b.meijer@kpnmail.nl 

Neem ook eens een kijkje in onze Galerie. www.eliksera.nl

Uw begeleidster bij het schrijven van uw boek en voor al uw vragen. Neem contact op: info@marvanheezik.nl