SARAH jeugdboek

“SARAH”

“Erover praten kon ze niet …”

 

 

De negentienjarige Sarah Haselaar is weggelopen van huis. Doorweekt van de regen brengt ze de nacht buiten door.

Ze krijgt hulp aangeboden van Dolores, die toevallig met een paar vrienden haar zien zitten op een bankje in een park. Dolores nodigt Sarah uit om met haar mee te gaan, omdat haar ouders drie maanden op vakantie zijn en het huis helemaal voor zichzelf heeft.

In het huis voelt ze zich op haar gemak. Eén van haar vrienden, Sam, probeert Sarah aan het praten te krijgen.

Al snel krijgt ze berichtjes van bezorgde mensen, die zeggen om haar te geven. Iedereen vraagt zich af waarom ze is weggelopen van huis. Ook haar vriend Jacob, met wie ze een relatie heeft, is radeloos en smeekt haar om weer terug naar huis te gaan.

 

De enige die precies weet wat er aan de hand is, is haar vader.

 

Pas, wanneer een van haar zusjes om vage redenen in het ziekenhuis belandt, beseft ze dat ze niet de enige is met een geheim. Ze schaamt ze zich en durft er niet over te praten.

Ze is bezorgd om haar drie zusjes die ze achter heeft gelaten, voelt zich er schuldig onder en vraagt zich af of het misschien toch beter is om terug te gaan naar huis.
Wanneer ze alsnog haar moeder durft te vertellen wat er al jaren aan de hand is, heeft dat bizarre gevolgen …

STILTE GRAAG

STILTE GRAAG!

Niemand minder dan Erik le Romancier kan ons vertellen hoe zijn boeken tot stand zijn gekomen en wat zijn werkwijze is, onder het prikkelende motto: ‘De werkelijkheid is vreemder, gekker dan je zelf kunt verzinnen.’ Het vastleggen van levensverhalen is een dankbare bezigheid.

Je voert gesprekken met uiteenlopende mensen, Je luistert, probeert het op papier te krijgen, zoekt naar de juiste woorden en de toon waarmee je iemands levensverhaal zo goed mogelijk tot zijn recht laat komen.

 Erik le Romancier is schrijver van literaire non-fictie, op basis van waargebeurde verhalen die lezen als een roman.

Zijn werk wordt geprezen om de diepliggende menselijke thematiek en zijn toegankelijke heldere stijl. Soms hilarisch, soms aangrijpend, soms fantastisch, soms fel realistisch, maar altijd ontroerend en onderhoudend, dat zijn de verhalen van Erik le Romancier.

 Le Romancier is een ware meester in het prikkelen van zijn publiek met korte, krachtige en vrijmoedige vertellingen over gewone mensen in ongewone situaties.

Met vlot geschreven en uiterst invoelbare verhalen als  'Stilte Graag!',  'Mama ben jij een hoer?' en  'Vergulde pil' daagt Erik le Romancier zijn lezers op humoristische, indringende en soms zelfs schaamteloze wijze uit tot nadenken over henzelf en hun leven.

En tot het tellen van hun eigen zegeningen ......

'Stilte Graag!' is smeuïg, sappig en sexy van de eerste tot de laatste bladzijde.

Vooraf bestellen? Stuur heel eenvoudig een mail naar:

heezi039@kpnmail.nl

b.b.meijer@kpnmail.nl

"Stilte graag!" van Erik le Romancier

Ik sla mijn kinderen  (en heb geen spijt)

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: ik sla mijn kinderen. Niet zomaar af en toe een corrigerende tik, een draai om de oren of een pak voor de broek, nee, ik deel echt klappen uit. Meestal met de vlakke hand, soms met mijn vuist en heel af en toe ook met een daarvoor uitgekozen hulpmiddel. En nu ik toch eerlijk ben: het is niet iets van de laatste tijd. Nee, ik sla mijn kinderen al jaren. Met mijn volle verstand en uit volle overtuiging. Want ik houd van mijn kinderen, wil alleen het beste voor hen en soms is dat nu eenmaal een stevig pak slaag. Mijn kinderen heten Remco en Roselique en het zijn schatten van kinderen. Echte engeltjes, ik kan niet anders zeggen. Braaf, oppassend, welgemanierd, beleefd, voorkomend. Heel anders dan de meeste kinderen van tegenwoordig. De eer daarvoor komt mij toe. Mijn en mijn stevige, consequente opvoedmethoden. Toen Remco twee jaar oud was, Roselique was nog niet geboren, ontdekte ik voor het eerste de kracht van een welgeplaatste klap. Hij was al de hele dag vervelend geweest. Druk, opstandig, jengelen, dreinen. Er viel geen land met hem te bezeilen en ik had het werkelijk helemaal gehad met zijn gedrag, was volkomen ten einde raad. Men noemt het in de..................

Verder lezen? Te koop vanaf 1 mei in de boekhandel. Vooraf bestellen met korting.

Balans is de sleutel

Mijn Lichaam is mijn huis,

Alleen daar vind ik de rust die ik nodig heb.

Deel 2 Balans is de sleutel is een vervolg op 'Veranderen is voor anderen, toch?'  

Deel één van het boek, “veranderen is voor anderen” is door u helemaal doorgespit, uitgewerkt en heeft u enigszins tot rust gebracht. Het geeft al een algemene indruk van jezelf en je gevoelsleven.  Jij hebt voor jezelf ontdekt wat er is opgeslagen in je systeem, je weet intussen wat jij wilt veranderen en wat er zoal moet veranderen.

Deel 2 : Deze drie simpele lessen zijn de sleutel tot succes. Als u deze drie fundamenten van persoonlijke ontwikkeling heb geïnternaliseerd en je kunt zeggen dat je een ontspannen en flexibele, een open-minded persoon bent, is er niets waarom jij je dromen niet waar kunt maken.

isbn: 978 90 822 616 1 5


 

Kikkerbillen

We reizen mee met MaMee naar Indonesie. Als kind verhuisde ze van Zeeland naar indonesie af en beleefde daar haar eigen ervaringen tussen en met de stammen. Na vijftig jaar keert ze terug naar haar woonplaats in Nederland en vertelt ze over haar belevingen door middel van een  boek te schrijven.

Zeker de moeite waard om te lezen.

Bestellen: www.boekenbestellen.nl/boek/kikkerbillen


 

LAATSTE INFORMATIE

Een fantastische thriller: 'Bloeddruppels op de schaduw'

per 1 sept. 2014 uit. Nu al een groot succes !

bestellen: http://www.boekenbestellen.nl/

ISBN  978-90-822616-0-8

Per 1 september 2014 verschijnt de Psychologische thriller geschreven door Janko Ekkel. Janko heeft 12 jaar lang aan deze thriller gewerkt en het is geweldig zoals hij dit verhaal  en de spanning heeft opgebouwd met een verrassend einde.

U kunt het boek al vooraf reserveren door, via Boektriomf, stuur e-mail onder vermelding van het ISBN nummer: 978-90-822616-0-8 . mail naar: heezi039@kpnmail.nl

Tot 15 Sept. 2014 U ontvangt dan 20%  korting, inclusief een handtekening van Janco Ekkel.

 


 Onze nieuwe aanwinst van Fred Nieuwveld. 2013

Een nieuwe uitgave over  "emotioneel lichaamswerk", incl. werkboek en uitleg over familie opstellingen.

Titel: VERANDEREN is voor anderen, toch?  isbn 97890816766-7-0

Verkrijgbaar in alle internet/boekhandels.

Als E-BOEK  verkrijgbaar in boekhandels vanaf € 2,50

Binnenkort een vervolg op 'Veranderen is voor anderen.

Titel: "Balans is de sleutel"

Wij hopen deze ongeveer medio September op de markt te brengen.

 Wat weerhoud u ervan om te leven zoals u graag wilt leven?

 Lees hier de reacties:

 

***Jeetje had je dit boek niet 10 jaar eerder kunnen schrijven wat een rake klappen zijn dit maar zo goed.Jullie mogen hier trots op zijn. Gaat vanavond laat worden,  boek moet uit als...

***

Beste Fred en Mar,  Ik ben uw boek aan het lezen, wat een herkenning, en ik zie op uw website dat u ook een spiritueel groei weekend gaat organiseren, lijkt me een mooie aanvulling. Ik ben al langer opzoek, naar een weekend met meditatie en dat je even tot jezelf kunt komen.

 

 

 

Bloeddruppels op de schaduw

BALANS IS DE SLEUTEL = vervolg op Veranderen is voor anderen, toch?

Beschrijving