Bloeddruppels op de schaduw

"BLOEDDRUPPELS OP DE SCHADUW"

Bestellenhttp://www.boekenbestellen.nl/zoeken/result

1972: Robert van de Water rijdt met zijn auto tegen een boom en overlijdt ter plekke.

Het is 1997: Roy van de Water zit op een heuvel bij een grote kersenboom. Hij blikt terug op zijn leven en de verschrikkelijke gebeurtenis van een halfjaar geleden…

Roy woont met zijn moeder Suzanne in Bergenveld. Zijn vader Robert is verongelukt toen Roy vier maanden oud was. In zijn kinderjaren bouwt hij een goede vriendschap op met Emma. Ook zij woont alleen met haar moeder, nadat haar vader aan kanker is overleden. Dat schept een band tussen de twee kinderen. Door zijn vaderloze jeugd wordt Roy al jong volwassen. Een oom van Roy, Harry werpt zich op als een soort surrogaat-vader waar Roy het niet mee eens is.  Als Roy op een dag in een winkelruit kijkt, ziet hij dat er iemand anders dan hijzelf op zijn fiets zit. Tijdens een weekend in een vakantiehuisje aan het meer loopt hij bijna letterlijk tegen zijn eerste echte bovennatuurlijke ervaring op, die hij vooraf heeft gedroomd, en er ook niet zonder kleerscheuren vanaf komt. Hij neemt zijn moeder in vertrouwen; zij zal hem niet voor gek verklaren. Voordat hij de kans krijgt treft Roy zijn moeder dood aan. Hoe is dit gebeurd? Na de begrafenis van zijn moeder probeert dominee Spijker meer contact te krijgen met Roy. De reden is onduidelijk. Op een dag ontdekt hij door de zinspeling van de natuur iets opmerkelijks. Het is 1996: De volwassen Roy komt bij toeval zijn Emma tegen. Dit keer willen ze elkaar niet loslaten en Roy stort zijn hart bij haar uit. Daarop maken Roy en Emma zeer vreemde situaties mee. Dramatische en schokkende gebeurtenissen volgen elkaar op en leiden naar een bizarre ontknoping. Pas later zal blijken dat iemand hem probeerde te bereiken om hem te waarschuwen.

 Een Psychologische Thriller van hoog niveau!  Lees ook de recensie

 ISBN  978-90-822616-0-8

Wat ons gebeurde, gebeurde in het verleden.

Vandaag gebeurt het onder invloed van het verleden.

Bestel nu: http://www.boekenbestellen.nl/zoeken/result

De Grenzen

LES FRONTIÈRES    DeGrenzen

Bestellen:   http://www.boekenbestellen.nl/zoeken/result 

Carol woont samen met haar moeder lydia in een dorp waar ze veilig en beschermd is opgegroeid. Op haar zeventiende gaat ze naar Engeland om te studeren. Ze wordt voor de eerste keer verliefd en gedraagt zich zeer puberaal waar jaloezie de boventoon voert.

Na jaren keert ze terug naar het dorp waar haar moeder komt te overlijden. Is ze vermoord? Vanaf dat moment staat haar hele leven op zijn kop. Zo ontdekt ze dat haar familie nog leeft. Ze gaat op zoek en onderweg wordt ze klemgereden door een bende die haar proberen te ontvoeren en ze beland in een onbekende wereld van geweld. Een vriend schiet haar te hulp. Met hem ontdekt ze intens het liefdeslied. Toch is ze nog niet toe aan een relatie. Zij wil eerst op zoek naar haar roots en die denkt ze in Amerika te vinden. Een grote verrassing staat haar te wachten.

Een spannend geheel waar hoogte en dieptepunten elkaar afwisselen.

Bestel nu:  http://www.boekenbestellen.nl/zoeken/result

Lieveling in het gruwelhuis

Bestellen: http://www.boekenbestellen.nl/zoeken/result

In dit boek vertelt Mar van Heezik Meijer het ongelooflijke verhaal van het meisje Joan, dat samen met haar zusje Erica wordt blootgesteld aan de terreur van hun stiefvader, die ze Gruwel noemen. Na het overlijden van hun vader, met wie ze heel gelukkig waren, is hun moeder al heel snel getrouwd met een man waar ze zwanger van bleek te zijn. Een man met een onvoorspelbaar en intens wreed karakter. Hij sluit hen op, slaat hen in elkaar, misbruikt ze, intimideert ze, niets blijft de meisjes bespaard. Joan staat meermalen op het punt weg te lopen. Maar ze voelt zich verantwoordelijk voor haar zusje en de andere kinderen. Dat dilemma tussen ontsnappen aan de gruwelen van wat een thuisbasis moet zijn en een leven voor haarzelf is een van de belangrijke thema’s in dit boek. Dat ze de wandaden en sadistische vergrijpen van haar stiefvader heeft overleefd mag al opmerkelijk genoemd worden. Maar dat ze er zo over kan schrijven, heel kwetsbaar, maar ook ongelooflijk krachtig, is een prestatie van formaat. Ook al was er niemand die iets deed, terwijl meerderen het moeten hebben geweten, het boek is geen aanklacht tegen de zwijgers. Het is het verhaal van een kwetsbaar meisje, dat haar zusje probeerde te beschermen en in onmenselijke omstandigheden heeft moeten overleven. De schrijfster hoopt, dat haar boek het anderen kan helpen, de tekenen te herkennen. Zodat het gestopt kan worden, al is het maar bij een wanhopig kind.

Bestel nu: http://www.boekenbestellen.nl/zoeken/result

“De zoete smaak”

Bestel:  http://www.boekenbestellen.nl/zoeken/result

Met dit verhaal wil ik de lezers duidelijke maken dat mensen met een Borderline stoornis heel serieus genomen dienen te worden. Ik hoop op deze manier veel lezers te kunnen bereiken zodat zij een zo goed mogelijk beeld krijgen van het herkennen van deze stoornis, Het verhaal gaat over een vrouw en hoe ze deze ziekte heeft overleefd. Hoe ze met deze ziekte geconfronteerd werd. Hoe ze haar hele leven worstelde met de realiteit. Met dit verhaal hoop ik mensen te motiveren en zo een antwoord te geven op hun vragen. Kenmerken worden hier duidelijk geschetst. Zoals zij zelf ook zegt: ik ben geen arts maar ik kan als patiënt wel vertellen hoe deze ziekte zich manifesteert en hoe ermee om te gaan. Hoe erken je iemand met de Borderline / Bipolaire stoornis, en nog veel meer.

De wereld heeft veel te bieden als het gaat om medische geestelijke zorg maar de keuze ligt uiteindelijke bij de persoon zelf. Een verschrikkelijke ziekte die niet alleen de patiënt treft maar ook zijn hele familie en omgeving. Ik hoop hiermee veel obstakels uit de weg te kunnen ruimen. Angst en schaamte zijn de boosdoeners en belemmeren de toegang om je leven te verbeteren.

Met dit verhaal hoop ik de lezers te laten weten hoe zij langzamerhand zichzelf heeft bevrijd van deze verschrikkelijke ziekte. Misschien is dit ook een ruggensteuntje voor de betrokkenen die hier ooit mee te maken hebben of krijgen.

ISBN 9789081676649

Bestel nuhttp://www.boekenbestellen.nl/zoeken/result