Esoterie, Psychologie

Mar van Heezik en Fred Nieuwveld

 VERANDEREN IS VOOR ANDEREN!

 Bestel: http://www.boekenbestellen.nl/zoeken/result

Het succes heb je zelf in handen. Het innerlijke proces is een daad van liefde voor jezelf. Elke ingang kan je bevrijden van jou pijn, oordelen en oude beelden die zijn opgeslagen in jouw systeem. Het is een zachte en een milde manier om jezelf vreugde, vrijheid en vrede kan geven. Wil je succes hebben neem dan de touwtjes in eigen handen.

Dit werkboek beschrijft de weg naar verandering en persoonlijke ontwikkeling. Een weg die gepaard zal gaan met twijfel en veel bedenkingen over het nut ervan. Het geeft een aantal praktische ingangen tot jezelf. Elke ingang bevrijd je van stukjes ervaringen van vroeger, die je na erkenning los gaat laten. Het is een mild proces, van kijken, oefenen en doen.

Fred Nieuwveld zat in zijn eigen cocon waar geen ruimte was voor liefde voor zichzelf en mede daardoor zeker geen liefde voor anderen. Door het vrij grote ego had hij zich een manier van denken aangeleerd waar hij pas uit kwam nadat hij op het juiste moment de juiste leermeester tegenkwam. Dit ging zeer geleidelijk. Zijn leermeesters attendeerde hem op zijn gedrag en op de dingen die hij zei, maar vooral op zijn manier van denken. De gedachten en meningen die hij onder andere over zichzelf had maar ook over anderen. Nu, als Coach doet hij goed werk. Hij ziet zijn leerlingen groeien en een betere weg inslaan. Fred heeft hetzelfde doorgemaakt met het prettige gevolg dat hij als Coach de mensen begeleid bij hun proces. Als professionele begeleider is hij altijd bereid te helpen in de vorm van trainingen, zoals Familie opstellingen.

U wilt een training meemaken?   www.uptobalanz.com

Bestel nu: http://www.boekenbestellen.nl/zoeken/result